Conserve De Prune
Conservele de prune sunt a fără gluten și vegan condiment. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 60 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, suc de lămâie, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Balsamic-Conserve De Prune, Somon la cuptor cu conserve Picante de prune și un cadou, și Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prunele și zahărul într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore.
Combinați amestecul de prune și ingredientele rămase într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 minute.
Descoperiți și gătiți la foc mediu până când se reduce la 5 căni (aproximativ 1 oră), amestecând și zdrobind ocazional fructele.
Se toarnă într-un castron mare; se răcește complet. Aruncați bățul de scorțișoară. Acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni.