Conserve de piersici condimentate ale bunicii
Conservele de piersici condimentate ale bunicii necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 107 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, veți obține un condiment care servește 60. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Conserve de piersici și smochine, Conserve De Smochine Condimentate, și Conserve De Piersici-Piper.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați piersici. Gatiti pana cand pielea piersicii incepe sa se desparta, 1-2 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Cojiți, groapă și sferturi piersici și transferați într-o oală mare. Se amestecă piersicile cu un masher de cartofi și se amestecă zahărul, scorțișoara și cuișoarele.
Gatiti si amestecati la foc mic pana la consistenta dorita, 1 pana la 1 1/2 ore.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Pachetul de piersici se păstrează în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și răciți-le. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos).