Conserve De Fructe Cu Sâmburi
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Conservele de fructe cu sâmburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 26 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piersici, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Plăcintă Cu Fructe De Piatră, și Tartele Cu Fructe De Piatră.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele într-un 4-qt. vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde.
Cuptor cu microunde la mare 8 minute (amestec va fierbe). Se amestecă amestecul și cuptorul cu microunde la 8 până la 10 minute sau până se îngroașă. (Mergi pentru vâscozitatea siropului de clătite aici. Amestecul se va îngroșa până la conservele moi după ce se răcește și se răcește.) Se răcește complet amestecul (aproximativ 2 ore).
Serviți imediat sau acoperiți și răciți conservele într-un recipient etanș până când sunt gata de servire. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni.
* Prunele sau nectarinele necojite pot fi înlocuite.
Nectarine-conserve de ghimbir: înlocuiți nectarinele necojite cu piersici. Se amestecă 1/3 cană de ghimbir cristalizat tocat în amestec de nectarină în pas încercați-l cu: biscuiți de cartofi dulci, clătite de afine sau înghețată de pralină.
Conserve balsamice-prune: înlocuiți oțetul balsamic cu suc de lămâie și prunele necojite cu piersici. Se Amestecă 1 Lingură. busuioc proaspăt tocat în conserve calde. Încercați-l cu: curcan afumat, carne de porc trasă, roșii verzi prăjite sau brie caldă la cuptor.
Conserve de piersici-ardei: înlocuiți sucul de lămâie proaspăt cu sucul de lămâie. Se amestecă 1 ardei jalapeo tocat și 1/2 ardei gras roșu, tocat mărunt, în amestec de piersici în pas încercați-l cu: creveți prăjiți cu nucă de cocos, quesadillas de pui sau șuncă și fontina panini.
Conserve de roșii-piersici: reduceți piersicile la 2 1/4 căni. Se amestecă 2 1/4 căni de roșii de prune însămânțate și tăiate cubulețe în amestecul de piersici în pas creșteți al doilea timp de microunde la 12 până la 16 minute sau până se îngroașă. Se amestecă 1 1/2 linguriță. rozmarin proaspăt tocat și 1/2 linguriță. piper proaspăt măcinat în conserve calde. Încercați-l cu: crostini cu brânză de capră, friptură de flanc la grătar sau burgeri de curcan.