Conopida în stil Tandoori (Tandoori Gobhi) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, iaurt cu lapte, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopida Tandoori, Pui În Stil Tandoori, și Pui În Stil Tandoori.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti conopida, aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați flori de conopidă; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau doar până se înmoaie (nu gătiți prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
3
Scurgere.
4
Pentru a pregăti amestecul de condimente, combinați cardamomul, cuișoarele, scorțișoara și frunza de dafin într-o tigaie antiaderentă medie; gătiți la foc mediu 2 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Puneți amestecul într-o râșniță de cafea sau condimente; procesați până la măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
6
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adauga ceapa; saut 8 minute sau pana se rumeneste usor. Se amestecă amestecul de cardamom, migdale și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați amestecul de ceapă și 1/3 cană de apă într-un blender și procesați până aproape neted, răzuind ocazional părțile blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Puneți amestecul de ceapă în tigaie; amestecați treptat iaurtul. Gatiti la foc mic 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Așezați conopida într-un vas de copt superficial de 2 litri; se toarnă amestecul de ceapă peste conopidă, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine și abia începe să se rumenească.