Conopidă prăjită, varză de Bruxelles și anghinare din Ierusalim
Conopida prăjită, varza de Bruxelles și anghinarea din Ierusalim ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 210 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, conopidă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Și Conopidă, Conopidă prăjită și varză de Bruxelles, și Conopidă prăjită și varză de Bruxelles cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mare, combinați toate legumele, acoperiți cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare.
Întindeți legumele pe o tavă de foi într-un strat uniform, nu le îngrămădiți. Legumele nu trebuie să fie întinse, dar trebuie să fie aproape într-un singur strat uniform. Dacă nu este cazul, Utilizați 2 tăvi.
Puneți legumele în cuptorul preîncălzit. 15 minute în procesul de gătit, amestecați legumele, astfel încât acestea să aibă șansa de a se rumeni peste tot și rotiți tava pentru a asigura o gătire uniformă. Repetați acest proces după alte 15 minute. Prăjiți legumele încă 15 până la 20 de minute sau până când legumele se rumenesc și ar trebui să miroasă aproape ca floricelele!. Verificați pentru coacere. Acest lucru înseamnă gust unele! Dacă nu sunt foarte rumenite, lăsați-le să meargă încă câteva minute până când sunt. Se condimentează cu sare, dacă este necesar.
Se transferă într-un vas de servit, se ornează cu arpagic și se servește imediat.