Conopidă prăjită cu Tahini și semințe de rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați conopida prăjită cu Tahini și semințe de rodie. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 156 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, flori de conopidă, arile de rodie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Prăjiți conopida cu migdale, semințe de rodie și sos Tahini, Conopidă prăjită cu Tahini și melasă de rodie, și Shawarma de conopidă cu rodie, Tahini și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați 6 linguri de apă, 1 lingură la un moment dat, până când amestecul este consistența unui sos cremos de salată.
Adăugați 1/4 linguriță sare; puls pentru a combina.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați conopida; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Așezați conopida pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie. Prăjiți conopida la 375 timp de 18 minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați arile de rodie; aruncați pentru a combina.
Se servește cu amestec de tahini.