Conopidă prăjită cu salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu salvie. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 57 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, coajă de lămâie, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Conopidă Prăjită Cu Usturoi Și Salvie Mov, Risotto De Conopidă Prăjită, Salvie Și Migdale, și Risotto de conopidă prăjită, salvie și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați o foaie mare de copt în cuptor.
În timp ce tigaia se încălzește, puneți conopida într-un castron mare.
Stropiți conopida cu ulei; aruncați până se acoperă.
Se presară piper și sare; aruncă bine.
Întindeți conopida într-un singur strat pe tigaia fierbinte.
Coaceți la 500 timp de 12 minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Transferați conopida într-un castron.
Adăugați salvie și coajă de lămâie; aruncați bine.