Conopidă La Grătar, Salvie Și Unt Brun
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Conopida la grătar, salvie și unt brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 3,69 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, frunze de salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă Cu Unt Brun, Pere , Salvie Și Alune, Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, și Unt Brun De Salvie.