Conopidă La Grătar, Salvie Și Unt Brun

Conopidă La Grătar, Salvie Și Unt Brun
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Conopida la grătar, salvie și unt brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 3,69 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, frunze de salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă Cu Unt Brun, Pere , Salvie Și Alune, Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, și Unt Brun De Salvie.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista