Conopidă De Usturoi
Conopida de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Piure de usturoi conopidă și broccoli, Morcovi cu usturoi și brânză și Toturi de conopidă, și Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă.
Instrucțiuni
Aranjați conopida într-un abur de legume. Abur, acoperit, 8 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Între timp, așezați pâinea într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se formează pesmet fin.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; saut 1 până la 1 1/2 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă pesmetul; gatiti, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și sarea.
Înveliți conopida cu spray de gătit; aruncați cu amestec de pesmet.