Conopidă Cremoasă La Cuptor
Conopida cremoasă la cuptor ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 55. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ardei gras, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Conopidă cremoasă la cuptor, Pastan la cuptor și Broccoli cu șuncă și conopidă brânză-cremoasă, și Coji la cuptor și Broccoli cu șuncă și conopidă brânză-cremoasă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Gatiti conopida in apa clocotita intr-o cratita mare 3 pana la 4 min. sau până când este crocant, adăugând porumb în apa clocotită în ultimul moment.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă de gătit.
Se amestecă crema de brânză, laptele, parmezanul și usturoiul praf până se omogenizează.
Așezați amestecul de conopidă într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Adăugați ardei și amestec de cremă de brânză; se amestecă până când legumele sunt acoperite uniform cu sos, adăugând apă de gătit rezervată, dacă este necesar, pentru consistența dorită.
Se amestecă firimiturile de cracker, brânza mărunțită și pătrunjelul; se presară peste amestecul de legume. Acoperă.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când amestecul de legume este încălzit și toppingul este ușor rumenit, descoperind ultimele 10 min.