Conopida cu Vinaigrette de lamaie-Caper
Conopida cu Vinaigrette cu lămâie-Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu conopidă prăjită și vinaigretă cu capere de lămâie, Conopida într-o vinaigretă de Caper, și Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert; adăugați conopidă. Se fierbe 6 minute sau până când este crocant-fraged; scurgere.
Combinați ulei de măsline, suc de lămâie, pătrunjel, șalotă tocată, capere, sare kosher și piper negru.
Adăugați conopida, aruncând pentru a acoperi.