Congresbury Ginger Shortcake
Congresbury Ginger Shortcake este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Strawberry shortcake , cum se face vegan Strawberry shortcake, Shortcake, și Shortcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9 inci sau o tigaie cu formă de arc.
Cremă 1/2 cană unt și 1/4 cană zahăr alb până se omogenizează. Cerneti impreuna faina, praful de copt si 1 lingurita de ghimbir macinat.
Adăugați amestecul de făină în unt și zahăr și amestecați până se combină, formând un aluat rigid.
Puneți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când tortul scurt este ferm și auriu pal deasupra. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de zece minute, apoi scoateți-l din tigaie și lăsați-l să se răcească pe un suport de sârmă.
Transferați tortul pe o farfurie de servire.
Combinați zahărul cofetarilor, 1/4 cană unt, sirop auriu și 1 linguriță ghimbir într-o cratiță; se încălzește la foc mediu-mic până când untul și zahărul s-au topit.
Turnați glazura caldă peste tortul scurt și refrigerați tortul pentru a seta glazura. Când se răcește, tăiați tortul în 8 pene.