Congresbury Ginger Shortcake

Congresbury Ginger Shortcake
Congresbury Ginger Shortcake este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Strawberry shortcake , cum se face vegan Strawberry shortcake, Shortcake, și Shortcake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9 inci sau o tigaie cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Cremă 1/2 cană unt și 1/4 cană zahăr alb până se omogenizează. Cerneti impreuna faina, praful de copt si 1 lingurita de ghimbir macinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați amestecul de făină în unt și zahăr și amestecați până se combină, formând un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Puneți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când tortul scurt este ferm și auriu pal deasupra. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de zece minute, apoi scoateți-l din tigaie și lăsați-l să se răcească pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Transferați tortul pe o farfurie de servire.
6
Combinați zahărul cofetarilor, 1/4 cană unt, sirop auriu și 1 linguriță ghimbir într-o cratiță; se încălzește la foc mediu-mic până când untul și zahărul s-au topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De AurSirop De Aur
UntUnt
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Turnați glazura caldă peste tortul scurt și refrigerați tortul pentru a seta glazura. Când se răcește, tăiați tortul în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista