Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Confit Byaldi. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 196 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei, frunze de dafin, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Confit De Rață.
Instrucțiuni
1
Pentru piperade, încălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați jumătățile de ardei pe o foaie căptușită cu folie, tăiată cu fața în jos. Prăjiți până când pielea se slăbește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca. Se curăță și se toacă mărunt.
4
Combinați uleiul, usturoiul și ceapa într-o tigaie medie la foc mic până când sunt foarte moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați roșiile, sucurile lor, cimbru, pătrunjel și frunze de dafin. Se fierbe la foc mic până rămâne foarte moale și foarte puțin lichid, aproximativ 10 minute, nu se rumenesc; adăugați ardei și fierbeți pentru a le înmuia. Condimentează după gust cu sare și aruncă ierburile. Rezervați o lingură de amestec și întindeți restul în fundul unei tigaie de 8 inci.Pentru legume, încălziți cuptorul la 275 de grade. În centrul tigaiei, aranjați o fâșie de 8 felii alternante de legume peste piperadă, suprapunându-se astfel încât să fie expusă doar 1/4 inch din fiecare felie. În jurul benzii centrale, se suprapun legumele într-o spirală strânsă care permite felii Movilă ușor spre centru. Repetați până când tigaia este umplută; este posibil ca toate legumele să nu fie necesare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Pâine Cu Nuci și Stafide
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă usturoiul, uleiul și frunzele de cimbru în castron și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se presară peste legume. Acoperiți tigaia cu folie și marginile sertizate pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
8
Coaceți până când legumele sunt fragede atunci când sunt testate cu un cuțit, aproximativ 2 ore. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute. (Acoperiți ușor cu folie dacă începe să se rumenească.) Dacă există exces de lichid în tigaie, puneți-l la foc mediu pe aragaz până se reduce. (În acest moment poate fi răcit, acoperit și refrigerat timp de până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
9
Se servește rece sau se reîncălzește în cuptorul de 350 de grade până se încălzește.).Pentru vinaigrette, combinați piperade rezervate, ulei, oțet, ierburi și sare și piper după gust într-un bowl.To serviți, încălziți broiler și puneți byaldi dedesubt până se rumenesc ușor (aproximativ 5 minute la minim). Feliați în sferturi și ridicați foarte atent pe farfurie cu spatula offset. Întoarceți spatula la 90 de grade, ghidând byaldi în formă de ventilator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional