Confetti Creveți + Crupe

Confetti Creveți + Crupe
Rețeta Confetti creveți + crupe este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 5,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mămăligă de gătit, spanac, unt întins și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Crupe de brânză de hrean cu Confetti de ardei poblano prăjiți și ceapă roșie, Crochete Confetti De Somon Și Creveți, și Salată De Paste Cu Cocktail De Creveți Confetti.

Instrucțiuni

1
Adăugați ulei de măsline în tigaie și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți creveții unul câte unul în tigaie și nu atingeți până când se rumenesc pe o parte. Întoarceți și căutați până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați legume la tigaie și sote câteva minute. Se amestecă Old Bay și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1/4 cană de apă pentru a degrada planul și legumele cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scoateți legumele din tigaie când sunt fragede.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați raab (sau alte verdeață) în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Sautee câteva minute până la ofilit.
9
Adăugați un strop de apă la abur/deglazați, dacă este necesar.Între timp, gătiți mămăliga așa cum spune pachetul (a mea a spus să aducă apă la fiert, adăugați mămăligă și amestecați timp de 5 minute).Când mămăliga este groasă, amestecați 1 lingură de unt până se topește. Apoi stropiți pe linguriță de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Adăugați legume și verdeață în oala de mămăligă și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se toarnă în castron și se acoperă cu creveți și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate88
Bucătăriide sud
Revista