Condimente Fajita

Condimente Fajita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Fajita condimentând. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 22 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, granule de bouillon de pui, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Condimente Fajita, Condimente Fajita De Casă, și Fajitas de creveți cu condimente de Fajita de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Puneți deoparte și folosiți la fel cum ați face pachetul de condimente care vine în acele truse de taco de la magazin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista