Condimente De Carne Taco În Stil Restaurant

Condimente De Carne Taco În Stil Restaurant
Rețeta în stil restaurant Taco condimente de carne ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 40 minute. O porție conține 168 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 56 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână chuck măcinat, zahăr, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Condimente De Carne Taco, Carne slabă pe un coc, în stil Restaurant, și Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, pudra de chili, pudra de ceapă, pudra de usturoi și sarea condimentată. Se amestecă ardeiul, chimenul, sarea de usturoi și zahărul. Se amestecă ceapa, bulionul și ardeiul roșu măcinat, amestecând până când toate condimentele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Făină De PorumbFăină De Porumb
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Zdrobiți mandrina măcinată într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chuck La SolChuck La Sol
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc, se clătește carnea cu apă fierbinte și se scurge apa și grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Întoarceți carnea în tigaie și turnați condimentele. Se amestecă în apă. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului a fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista