Compotul de fructe roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, crenguțe de mentă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Compot De Fructe, Compot De Fructe, și Compot De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie nereactivă, combinați vinul alb cu siropul de coacăze negre, sucul de portocale, gemul de căpșuni și coaja de portocală. Se aduce la fierbere la foc moderat și se fierbe timp de 1 minut, amestecând pentru a dizolva gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Coacăze Negre
Precum Invidia îngerilor
Coaja De Portocala
Sani De Fazan Daca)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați prunele, cireșele și crenguța de busuioc în cratiță și aduceți la fierbere la foc mare; se fierbe 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați prunele și cireșele într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați strugurii în cratiță și fierbeți timp de 30 de secunde; transferați strugurii în vasul cu fructe. În cele din urmă, adăugați afinele și căpșunile în cratiță și aduceți doar la fierbere.
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați fructele de pădure în castron cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Scurgeți toate sucurile acumulate din fructe înapoi în cratiță. Aduceți siropul la fierbere și fierbeți la foc moderat până se reduce la 2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Se toarnă siropul redus peste fructe și se lasă să se răcească. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
7
Într-un castron mic, amestecați smântâna cu zahărul și 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Scoateți crenguța de busuioc din fructe. Puneți 2 până la 3 linguri de sirop de coacăze negre pe fiecare farfurie de servire și lingurați fructele în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze Negre
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
9
Încingeți fiecare porție cu o crenguță de mentă și o păpușă de smântână îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe