Compot De Fructe De Toamnă
Compotul de fructe de toamnă este un fără gluten și vegan sos. Această rețetă face 12 porții cu 95 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, caise, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă, Suc de ghindă umplut cu compot de fructe de toamnă, și Rozmarin-carne de porc prăjită Dijon cu compot de fructe de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rozmarinul și boabele de piper zdrobite într-un mic pătrat de pânză de brânză; cravată pentru a se asigura.
Așezați punga de brânză, sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 8 minute sau până când mărul și perele sunt aproape fragede.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți și aruncați cheesecloth.
Notă înainte: compotul poate fi preparat cu cel puțin 2 zile în avans și păstrat la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.