Compotul de fructe de toamnă este un fără gluten și vegan sos. Această rețetă face 12 porții cu 95 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, caise, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă, Suc de ghindă umplut cu compot de fructe de toamnă, și Rozmarin-carne de porc prăjită Dijon cu compot de fructe de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați rozmarinul și boabele de piper zdrobite într-un mic pătrat de pânză de brânză; cravată pentru a se asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Așezați punga de brânză, sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 8 minute sau până când mărul și perele sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Scoateți și aruncați cheesecloth.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
5
Notă înainte: compotul poate fi preparat cu cel puțin 2 zile în avans și păstrat la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.