Compot De Fructe De Iarnă
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Compotul de fructe de iarnă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 216 calorii. Un amestec de grapefruit Rubin, garnitură: cireșe maraschino, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Iarna. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Compot copt de fructe de iarnă, Compot de fructe de iarnă de 10 minute, și Compot De Fructe De Iarnă – Fără Zahăr Adăugat.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul intr-o cratita mica la foc mediu, inclinand tigaia ocazional, 10 minute sau pana se coloreaza caramelul.
Se ia de pe foc și se toarnă treptat șampanie peste zahăr (amestecul va bule și se va prinde).
Gatiti amestecul la foc mediu-mic, amestecand ocazional, 15 minute sau pana se dizolva zaharul (amestecul va fi siropos).
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute.
Combinați secțiunile de grapefruit și portocale într-un castron.
Se toarnă amestecul de șampanie peste fructe. Acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Compot de fructe de iarnă din struguri albi: înlocuiți sucul de struguri albi cu șampanie. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.