Compot de cireșe uscate cu pâine scurtă și Mascarpone
Nevoie de o sos vegetarian? Compotul de cireșe uscate cu pâine scurtă și Mascarpone ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână făină, gălbenuș de ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Cireșe Cu Mascarpone, Clătite cu Mascarpone și ciocolată cu compot de cireșe, și Vafe din grâu integral cu compot de cireșe și Mascarpone biciuit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mediu, bateți făina cu zahărul, sarea și semințele de anason. Folosind un tăietor de patiserie sau două cuțite, tăiați untul până când seamănă cu o masă grosieră. Folosind o furculiță, amestecați gălbenușul de ou. Adunați aluatul împreună și transferați-l pe o foaie de copt. Apăsați-l pentru a forma o rundă de 6 inci cu grosimea de 1 inch. Folosind marginea contondentă a unui cuțit, marcați 8 pene.
Coaceți pâinea scurtă timp de aproximativ 35 de minute, până când aluatul este maro pal în jurul marginii. În timp ce pâinea scurtă este încă caldă, folosind un cuțit zimțat, tăiați-o în 8 pene.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-o cratiță mică, fierbeți vinul cu zahărul până se dizolvă zahărul.
Adăugați vișinele uscate, acoperiți și fierbeți până când sunt pline, aproximativ 4 minute.
Dollop mascarpone în boluri. Lingurați compotul de cireșe deasupra și serviți cu pâinea scurtă.