Coloana vertebrală de porc și orez

Coloana vertebrală de porc și orezul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână coapse de porc, orez, coloane de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Backbone Roll-Up-Uri, Coloana vertebrală a diavolului din Lolinda, și Larb de porc (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și pudră de orez prăjită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Se amestecă orezul; acoperiți și gătiți la foc mic 20 până la 25 de minute sau până când orezul este gata. (Nu se amestecă.) Puf de orez cu o furculiță, și se servește.
Notă: coloanele vertebrale de porc sunt, de asemenea, vândute ca "coaste în stil rustic."