Collard și verdeață de muștar

Collard și muștar verde ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 152 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Un amestec de verdeață, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Collard și verdeață de muștar.
Instrucțiuni
Umpleți o oală de 4 litri la jumătate cu apă și condimentați, după gust, cu sare și piper. Aduceți apa la fierbere. Între timp, tocați toate verdeața în bucăți medii.
Așezați verdele în apă clocotită, scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 2 până la 3 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote și gătiți ușor usturoiul până începe să devină maro deschis, având grijă să nu se ardă.
Adăugați verdeață albă, oțet, zahăr 2 lingurițe sare și 2 lingurițe piper.
Umpleți o oală de 4 litri la jumătate cu apă și condimentați, după gust, cu sare și piper. Aduceți apa la fierbere. Între timp, tocați toate verdeața în bucăți medii.
Așezați verdele în apă clocotită, scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 2 până la 3 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote și gătiți ușor usturoiul până începe să devină maro deschis, având grijă să nu se ardă.
Adăugați verdeață albă, oțet, zahăr 2 lingurițe sare și 2 lingurițe piper.