Curry pachete de pește de nucă de cocos este o rețetă indiană care servește 2. O porție conține 521 calorii, 43G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, coajă de tei, orez basmati și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 287 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Pește Curry De Nucă De Cocos, Pește în Curry cu lapte de cocos, și Pește Indian Curry De Nucă De Cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți 4 bucăți mari de folie, dublați-le, apoi așezați un file de pește în mijlocul fiecăreia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se întinde peste pasta de curry. Împărțiți nuca de cocos, coaja de tei și sucul și soia între fiecare file. Aduceți părțile laterale ale foliei, apoi strângeți marginile și părțile laterale împreună pentru a face 2 colete sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Puneți parcelele pe o tavă de copt și coaceți timp de 10-15 minute. Răsturnați orezul într-o tigaie cu multă apă și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se scurge bine.
6
Serviți peștele pe orez, stropiți peste sosul de ardei iute și împrăștiați cu ardei iute feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se servește cu broccoli și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.