Colcannon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Colcannon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 789 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână cartofi, scallions, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Colcannon, Colcannon, și Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aburiti cartofii in pielea lor timp de 30 de minute. Curățați-le folosind un cuțit și o furculiță. Tăiați cu un cuțit înainte de a zdrobi. Mash bine pentru a îndepărta toate bucățile.
Adăugați 1 băț de unt în bucăți. Adăugați treptat lapte fierbinte, amestecând tot timpul. Se condimentează cu câteva măcinări de piper negru.
Se fierbe varza în apă nesărată până devine o culoare mai închisă.
Adăugați 2 linguri de unt pentru a-l fragezi. Se acoperă cu capac timp de 2 minute.
Scurgeți bine înainte de a-l întoarce în tigaie. Se taie în bucăți mici.
Puneți șunca într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 45 de minute până se înmoaie.
Îndepărtați orice grăsime și tăiați-o în bucăți mici.
Adăugați varză, scallions și șuncă la piureul de cartofi, amestecându-le ușor.
Serviți în farfurii individuale de supă. Faceți o indentare pe partea de sus învârtind o lingură de lemn. Puneți 1 lingură de unt în fiecare indentare.