Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie
Cojile umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 849 calorii, 54g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână arpagic, spanac, brânză de căsuță din carton și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie, Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, și Clătite umplute cu spanac și brânză cu Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți 2 vase de copt (13 x 9 inci) cu spray de gătit; deoparte.
Așezați brânza de vaci și brânza ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până la neted.
Combinați amestecul de brânză de vaci, Asiago și următoarele 6 ingrediente.
Lingură sau țeavă 1 lingură amestec de brânză în fiecare coajă. Aranjați jumătate din cochilii umplute, cusături laterale în sus, într-un vas pregătit.
Se toarnă 3 căni Marinara fumurie peste scoici umplute.
Se presară cu 1/2 cană mozzarella. Repetați procedura cu cojile umplute rămase, 3 căni Marinara fumurie și 1/2 cană mozzarella în vasul preparat rămas.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Pentru a îngheța caserola necoapte: pregătiți capacul pas cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie grea. A se păstra în congelator până la două luni.
Pentru a pregăti caserola congelată necoapte: Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați folia; rezervați folia.
Îndepărtați folia de plastic;aruncați folia. Acoperiți caserola congelată cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când cojile sunt bine încălzite.