Coji De Paste Umplute Cu Tofu
Cojile de paste umplute cu Tofu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 190 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella parțial degresată, conserve de roșii, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Coji umplute cu Tofu și spanac, Coji De Paste Umplute, și Coji Umplute Cu Paste Mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cojile de paste conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un blender, combinați tofu, 2 linguri de brânză Romano și usturoi; acoperiți și procesați până se omogenizează. (
Adăugați 1 lingură de apă dacă amestecul este prea gros.)
Adăugați spanac; procesați până se omogenizează.
Scurgeți cojile; chestii cu amestec de tofu.
Într-un castron mic, combinați roșiile, sosul de roșii și vinul.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Aranjați cojile umplute peste sos. Se acoperă cu sosul rămas.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 25 de minute. Descoperi; se presara cu mozzarella și restul de brânză Romano.
Coaceți cu 8-10 minute mai mult sau până când cojile sunt încălzite și brânza este topită.