Coji de paste umplute cu spanac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile de paste umplute cu spanac și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de parmezan, semințe de fenicul, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Coji de paste umplute cu spanac și Ricotta, Coji De Paste Umplute Cu Spanac Cu Brânză, și Coji De Paste Umplute Cu Spanac Și Riccotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert, așezați ușor cojile de paste în apă clocotită; aduceți apa înapoi la fierbere. Gatiti pana cand taiteii sunt doar fragezi; se scurge bine.
Strângeți spanacul uscat.
Combinați spanacul, ricotta, 1/3 cană parmezan, fenicul, busuiocul și usturoiul într-un bol mare de amestecare. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă bine.
Întindeți 1/2 cană de sos marinara uniform pe fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Umpleți fiecare coajă de paste cu amestecul de brânză de spanac. Aranjați cojile, umplând partea în sus în vasul de copt. Puneți sosul marinara rămas peste cochilii.
Presărați parmezanul rămas deasupra cojilor.
Acoperiți tigaia ușor cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește; aproximativ 30 de minute.