Coeurs-ul la CR-ul cu mure
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Coeurs la CR Crincormme cu mure ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 291 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, cremă de brânză, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coeurs A La Creme, Coeurs A La Creme, și Savory Coeurs A La Creme.
Instrucțiuni
Bateți împreună crema de brânză, smântâna, zahărul cofetarilor, vanilia, sucul și un vârf de sare cu un mixer electric până se omogenizează. Forțați amestecul printr-o sită fină într-un castron pentru a îndepărta orice bulgări fine.
Tapetați matrițele cu un singur strat de pânză de brânză umezită și împărțiți amestecul de brânză între matrițe, netezind blaturile. Îndoiți pânza de brânză deasupra vârfurilor, apăsând-o ușor. Puneți la frigider matrițele într-o tigaie sau vas puțin adânc (pentru a prinde picături) cel puțin 4 ore.
Puneți jumătate din mure cu zahăr granulat. Se amestecă restul de fructe de pădure întregi, cassis și suc, apoi se macerează, amestecând ocazional, 20 de minute.
Desfaceți coeurii și îndepărtați cu grijă pânza de brânză.
Lăsați coeurs să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire. Lingura topping peste coeurs.
* Coeurs pot fi refrigerate în forme de până la 2 zile, acoperite.