Cod în roșii cu vin
Codul în roșii cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $5.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii coapte cu viță de vie, vin, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Midii cu roșii, vin și anason pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați un ' X ' în fundul fiecărei roșii. Aduceți o oală cu apă la fiert; fierbeți roșiile timp de 2 minute.
Scoateți cu o lingură cu fante și puneți-l într-un castron cu apă cu gheață timp de 1 minut. Cojiți roșiile, începând din partea 'X'; se toacă.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mic; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana se parfumeaza, aproximativ 2 minute.
Adăugați ardei iute și roșii; gătiți și amestecați până când roșiile încep să se reducă, 5 până la 8 minute.
Se toarnă vin; gatiti la foc mediu pana cand vinul se reduce usor, inca 5 minute. Se amestecă sare, piper negru, busuioc și pătrunjel.
Așezați coapsele de cod în amestecul de roșii; acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți codul și gătiți cealaltă parte până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 3 până la 5 minute.
Adăugați creveți; acoperiți și gătiți până când creveții sunt roz aprins la exterior și carnea nu mai este transparentă în Centru, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.