Cod Prăjit Cu Roșii Mici Și Măsline Asortate
Friptura de Cod cu roșii mici și măsline asortate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 493 calorii, 64G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de struguri și roșii cherry - diferite culori funcționează frumos, codul, usturoiul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Food52 are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui prăjit cu roșii și măsline, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Roșii Cherry prăjite cu măsline și papioane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Așezați roșiile într-un vas rezistent și aruncați cu usturoi și două linguri de ulei de măsline. Prăjiți timp de 25 de minute pe raftul inferior în cuptor.
În timp ce roșiile se gătesc, tăiați peștele în 4 bucăți de dimensiuni egale, clătiți și uscați.
Scoateți roșiile din cuptor, cuibăriți peștele în roșii și sucul lor, împrăștiați măslinele și reveniți la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, dar, desigur, acest lucru depinde de grosimea peștelui.
Test pentru coacere-codul ar trebui să se separe ușor și să fie doar opac.
Presărați ierburi proaspete și sare și piper după gust.
Presărați ultimele două linguri de ulei de măsline peste tot.
Se servește fierbinte cu quinoa, cuscus sau pâine crustă.
Notă suplimentară - suculența roșiilor poate varia-atunci când adăugați peștele, dacă roșiile nu se scurg, adăugați 1 cană de bulion de pui în vas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.