Cod Piccata
Cod Piccata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,37 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, chimen măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Cod Piccata.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; sotati 2 minute.
Adăugați roșii tocate, capere, chimen și ardei roșu zdrobit; gatiti la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați fileuri în tigaie, lingând sosul peste fileuri. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.