Cod Pacific prăjit cu măsline și lămâie

Codul Pacific prăjit cu măsline și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fulgi de piper, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Halibut Pacific cu fenicul caramelizat, măsline negre, coajă de portocală și mărar, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Cartofi noi prăjiți cu lămâie, Oregano și măsline.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați peștele într-o tigaie mică.
Adăugați suficient vin (aproximativ 3/4 cană) pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale peștelui. Împrăștiați măslinele și coaja de lămâie în jurul peștelui.
Stropiți cu uleiul și condimentați cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și ardeiul roșu. Prăjiți până când peștele este gătit și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați pătrunjelul. Împărțiți peștele între farfurii individuale și lingurați măslinele și sosul de vin deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.