Cod negru la grătar cu usturoi prăjit și ardei iute

Codul negru la grătar cu usturoi prăjit și ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 293 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline, guindilla chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kale la grătar cu usturoi, ardei iute și slănină, Pește întreg la grătar cu usturoi crocant și ardei iute roșii, și Friptură prăjită cu usturoi negru.
Instrucțiuni
Periați ușor coșul pentru grătar de pește cu ulei (ifusing) sau periați grătarul cu ulei și pregătiți grătarul (la foc mediu-mare).
Presărați peștele pe ambele părți cu grossare și piper.
Așezați peștele în coșul de grătar (dacă utilizați) sau direct pe grătar, cu pielea în jos. Grătiți peștele până când este opac în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe platou; acoperiți pentru a vă încălzi.
Încălziți 6 linguri de ulei în abilitate micăpeste căldură mare.
Se adauga usturoiul si sautulmerculpână laparfumat și auriu deschis, aproximativ 1 minut.
Adăugați chile sfărâmate sau ardei roșu zdrobit;se amestecă 15 secunde. Se toarnă imediat usturoi chileulei peste pește.
Se presară cu tocatpătrat și se servește.
Ardeiul tradițional pentru sosul de usturoi este guindilla, un chile Spaniol mic,alungit, mediu-fierbinte, care se vinde de obicei uscat. Acest chile poate fi dificil de găsit, dar ardeiul roșu uscat obișnuit este un înlocuitor excelent.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.