Codul cu șuncă de Parma și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 546 calorii, 65g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de măsline, cub de bulion de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Asparagus Parma, Sparanghel, Brie Și Șuncă De Parma Crostini, și Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa într-o tigaie cu sos, se adaugă cubul de bulion de pește, zahărul și sucul de 1/2 sau 1 var. Tăiați capetele sparanghelului. De obicei apuc o tulpină de ambele capete și o aplec. Oriunde se rupe este un semn destul de bun al locului în care ar trebui să le tăiați pe toate. Curățați doar capetele care par mai groase decât sulițele.Condimentați codul cu sare, piper și puțin pătrunjel uscat și înfășurați fiecare bucată în șuncă de parma. Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată pentru sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pătrunjel Uscat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
2
Așezați bulionul de pește infuzat cu var pe aragaz și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați o lingură de apă în amidon de porumb și amestecați până se dizolvă. Odată ce apa de var se gătește, amestecați amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Lăsați sosul să fiarbă la foc mic în timp ce continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Încălziți puțin unt sau unt combinat cu ulei de măsline și dați codului 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când sunt complet fierte. Acest lucru depinde de grosimea peștelui. Aruncați cu grijă sparanghelul în apa clocotită, gătiți-le timp de 5 până la 7 minute (fără capac!) în funcție de cât de fragede sau crocante vă plac și scurgeți-le well.As de îndată ce codul este gata, condimentați sosul de lime cu sare și piper după gust și îl terminați cu un buton de unt și niște mărar tocat fin. Servesc asta cu cartofi fierți (Parisienne) pe care i-am aruncat cu puțin unt și mărar și pătrunjel tocat mărunt.Acum apucă-ți farfuriile și începe cu sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
6
Așezați o bucată de pește deasupra sparanghelului și așezați o mână mică de cartofi cu ierburi pe partea laterală a farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Serviți restul într-un castron separat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă o picătură de sos de lime deasupra peștelui, puțin peste cartofi și se servește restul pe lateral.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.