Cod Cu Șuncă De Parma Și Sparanghel

Cod Cu Șuncă De Parma Și Sparanghel
Codul cu șuncă de Parma și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 546 calorii, 65g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de măsline, cub de bulion de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Asparagus Parma, Sparanghel, Brie Și Șuncă De Parma Crostini, și Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa într-o tigaie cu sos, se adaugă cubul de bulion de pește, zahărul și sucul de 1/2 sau 1 var. Tăiați capetele sparanghelului. De obicei apuc o tulpină de ambele capete și o aplec. Oriunde se rupe este un semn destul de bun al locului în care ar trebui să le tăiați pe toate. Curățați doar capetele care par mai groase decât sulițele.Condimentați codul cu sare, piper și puțin pătrunjel uscat și înfășurați fiecare bucată în șuncă de parma. Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată pentru sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați bulionul de pește infuzat cu var pe aragaz și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați o lingură de apă în amidon de porumb și amestecați până se dizolvă. Odată ce apa de var se gătește, amestecați amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Lăsați sosul să fiarbă la foc mic în timp ce continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Încălziți puțin unt sau unt combinat cu ulei de măsline și dați codului 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când sunt complet fierte. Acest lucru depinde de grosimea peștelui. Aruncați cu grijă sparanghelul în apa clocotită, gătiți-le timp de 5 până la 7 minute (fără capac!) în funcție de cât de fragede sau crocante vă plac și scurgeți-le well.As de îndată ce codul este gata, condimentați sosul de lime cu sare și piper după gust și îl terminați cu un buton de unt și niște mărar tocat fin. Servesc asta cu cartofi fierți (Parisienne) pe care i-am aruncat cu puțin unt și mărar și pătrunjel tocat mărunt.Acum apucă-ți farfuriile și începe cu sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
6
Așezați o bucată de pește deasupra sparanghelului și așezați o mână mică de cartofi cu ierburi pe partea laterală a farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Serviți restul într-un castron separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă o picătură de sos de lime deasupra peștelui, puțin peste cartofi și se servește restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista