Cod Cu Șuncă De Parma Și Sparanghel

Codul cu șuncă de Parma și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 546 calorii, 65g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de măsline, cub de bulion de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Asparagus Parma, Sparanghel, Brie Și Șuncă De Parma Crostini, și Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-o tigaie cu sos, se adaugă cubul de bulion de pește, zahărul și sucul de 1/2 sau 1 var. Tăiați capetele sparanghelului. De obicei apuc o tulpină de ambele capete și o aplec. Oriunde se rupe este un semn destul de bun al locului în care ar trebui să le tăiați pe toate. Curățați doar capetele care par mai groase decât sulițele.Condimentați codul cu sare, piper și puțin pătrunjel uscat și înfășurați fiecare bucată în șuncă de parma. Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată pentru sparanghel.
Așezați bulionul de pește infuzat cu var pe aragaz și aduceți-l la fierbere.
Adăugați o lingură de apă în amidon de porumb și amestecați până se dizolvă. Odată ce apa de var se gătește, amestecați amidonul de porumb.
Lăsați sosul să fiarbă la foc mic în timp ce continuați.
Încălziți puțin unt sau unt combinat cu ulei de măsline și dați codului 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când sunt complet fierte. Acest lucru depinde de grosimea peștelui. Aruncați cu grijă sparanghelul în apa clocotită, gătiți-le timp de 5 până la 7 minute (fără capac!) în funcție de cât de fragede sau crocante vă plac și scurgeți-le well.As de îndată ce codul este gata, condimentați sosul de lime cu sare și piper după gust și îl terminați cu un buton de unt și niște mărar tocat fin. Servesc asta cu cartofi fierți (Parisienne) pe care i-am aruncat cu puțin unt și mărar și pătrunjel tocat mărunt.Acum apucă-ți farfuriile și începe cu sparanghelul.
Așezați o bucată de pește deasupra sparanghelului și așezați o mână mică de cartofi cu ierburi pe partea laterală a farfuriei.
Serviți restul într-un castron separat.
Se toarnă o picătură de sos de lime deasupra peștelui, puțin peste cartofi și se servește restul pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.