Cod coapte în frunze de banane

Cod coapte în frunze de banane
Codul copt în frunze de banană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 211 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de limes, ghimbir buton, ulei de măsline, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Achiote-carne de porc frecată coaptă în frunze de banană, Taisi Moa (pui Samoan copt în frunze de banană), și Snapper roșu la grătar în frunze de banană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/ 425 grade F / marca de gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Mai întâi trebuie să aliniați o tavă mare de prăjire cu frunzele de banană. Faceți acest lucru ținându-le peste plită, astfel încât întreaga frunză să fie încălzită și înmuiată (acest lucru o face mai flexibilă) și așezându-le în tavă, astfel încât să existe o bucată mare care se suprapune pe toate părțile. Trebuie să vă asigurați că nu există lacune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
3
Presărați peste chili, nucă de cocos, ghimbir și coriandru, apoi așezați codul, cu pielea în sus, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
4
Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare de mare și strecurați sucul de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
5
Așezați limesul stors în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Îndoiți frunzele de banană peste pește pentru a sigila și așezați ceva greu și rezistent la cuptor deasupra pentru a păstra locul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se introduce în mijlocul cuptorului și se gătește aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Când peștele este gata, scoateți pielea din fiecare fileu și serviți pe pătrate mici încălzite de frunze de banane, lingonind peste toate sucurile delicioase, cu puțină orez fiert și o stropire de frunze proaspete de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Frunze De BananeFrunze De Banane
Orez FiertOrez Fiert
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Drepturile de autor ale acestei rețete sunt deținute de Jamie Oliver. Toate drepturile proprietarului sunt rezervate și afirmate, inclusiv dreptul de a fi atribuit ca autor. Copierea, adaptarea, afișarea sau re-publicarea neautorizată a acestei rețete (sau a oricărei părți a acestei rețete) sub orice formă materială este strict interzisă.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jean Biecher Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Jean Biecher Pinot Gris
Jean Biecher Pinot Gris
Acest Pinot Gris are o frumoasă culoare galben-aurie. Bogat în complexitate aromatică, Pinot Gris poate dezvălui note tipice de fum, precum și arome delicioase de fructe uscate, caise, miere, ceară de albine și turtă dulce. Acest vin amplu și cărnos este susținut de o tensiune încântătoare care conferă vinului o structură plină de corp. Finisajul este lung și bine echilibrat.are o textură nobilă, catifelată, uneori cu nuanțe netede și mătăsoase.Cu bogăția sa de exprimare, Pinot Gris are o îndrăzneală naturală, capabilă să fie asortată cu mâncăruri de obicei pentru vinuri roșii. Cu un indiciu de subteran pământesc și fumos, Pinot Gris d ' Alsace face un meci admirabil pentru ciupercile girolle prăjite, risotto cu ciuperci boletus.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Revista