Cocktail De Șampanie Hibiscus Royale
Hibiscus Royale Champagne Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 937 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână pungi de ceai din plante de hibiscus-zmeură, vin spumant, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Cocktail De Șampanie Kir Royale, Spiked: biscuiți cu șampanie și Hibiscus, și Mireasa lui Frankenstein Cocktail-vanilie Blackberry Champagne Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop simplu de ceai de Hibiscus, amestecați zahărul și apa într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați pungi de ceai; abrupt 5 minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai; lăsați deoparte 1 oră să se răcească.
Transferați într-un recipient de depozitare. Acoperiți recipientul și refrigerați până la 1 săptămână. Face 1 1/2 cani.
Pentru a face cocktail, adăugați 2 linguri de sirop simplu la un flaut de șampanie. Sus cu șampanie.
Garnisiți cu zmeură sau răsucire de lămâie.