Cocktail De Limonadă Roz

Cocktail De Limonadă Roz
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și băuturi vegetariene? Cocktailul de limonadă roz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 172 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți garnituri: afine, concentrat de limonadă roz, gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cocktail De Limonadă Roz, cocktail de limonadă roz cu ghimbir de căpșuni, și Limonadă, Limonadă Roz, Limonadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente.
2
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unic 2012 are straturi de cireșe sălbatice, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșie rubinie palidă și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista