Cocktail de homar la grătar și Avocado

Rețeta de homar la grătar și cocktail de Avocado poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți homari, frunze de tarhon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Cozi de homar la grătar cu nectarină-salată de Avocado, Homar Braconat cu unt și cupe de Avocado la grătar, și Sandviș de homar la grătar cu porumb carbonizat și salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la mediu.
Așezați homarii pe grătar, tăiați partea în jos și gătiți până când sunt ușor carbonizați și tocmai fierți.
Scoateți carnea și tocați grosier.
Bateți împreună suc de lămâie, miere, hrean, Worcestershire, sos fierbinte, tarhon și ulei de măsline într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați carnea de homar la grătar, avocado și năsturel.
Se servește în pahare de martini și se ornează cu o pană de var.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Ai putea încerca Domaine Louis Moreau Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Domaine Louis Moreau Chablis]()
Domaine Louis Moreau Chablis