Cocktail De Grădină

Cocktail De Grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cocktailul de grădină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 420 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 21,64 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de roșii de grădină, gin, garnituri: sulițe de castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cocktailul De Grădină Verde, Cocktail Romantic De Grădină Secretă, și Capunti de grădină-Paste cu arome proaspete de grădină (luni fără carne).

Instrucțiuni

1
Pregătiți sucul de roșii: aduceți roșiile și următoarele 4 ingrediente la foc mic într-o cratiță mare de nonaluminiu la foc mediu; fierbeți 25 de minute sau până când amestecul este moale. Se răcește 30 de minute. Procesați, în 2 loturi, într-un blender până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un recipient, aruncând solidele. Acoperiți și răciți 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Combinați sarea kosher și pătrunjelul. Frecați marginea unui pahar cu pană de var; înmuiați janta în amestec de sare pentru a acoperi. Muddle roșii și busuioc crenguta împotriva părți de sticlă pentru a elibera arome. Umpleți sticla cu gheață. Se amestecă gin și 1/2 cană suc de roșii de grădină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
(tub Mare)(tub Mare)
Pană De VarPană De Var
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
GinGin
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Se presară cu piper măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate74
Revista