Cocktail De Creveți Prăjiți
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian hor d ' oeuvre? Cocteilul de creveți prăjiți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare kosher, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de Cocktail Sriracha, Cocktail De Creveți Prăjiți, și Cocktail De Creveți Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Cojiți și devein creveții, lăsând cozile aprinse.
Așezați pe o tigaie cu ulei de măsline, sare și piper și întindeți-le într-un singur strat. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute, doar până când sunt roz, ferme și fierte. Puneți deoparte să se răcească.
Pentru sos, amestecați sosul de chili, ketchup, hrean, suc de lămâie, sos Worcestershire și Tabasco. Acoperiți creveții cu coajă de lămâie și serviți cu sosul.
Sursă foto: Quentin Bacon
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.