Cocktail De Cidru: Tânăr Buck
Cocktail de cidru: tânărul Buck este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție conține 349 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 1,02 USD pe porție. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți gheață, flori de hibiscus, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cocktail De Cidru: Unchiul Buck, Cocktail Irlandez Buck, și Shanghai Buck Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face siropul simplu de hibiscus, combinați zahărul, apa și florile de hibiscus într-o tigaie mică. Întoarceți focul la mediu și amestecați până când zahărul este complet dizolvat și amestecul s-a redus Ușor, cinci până la șapte minute.
Se ia de pe foc, se strecoară pentru a îndepărta hibiscusul și se lasă să se răcească. (Poate fi îmbuteliat și refrigerat până la 3 săptămâni.)
Pentru a face cocktailul, umpleți un pahar pilsner cu gheață.
Adăugați bere de ghimbir în pahar. Turnați încet cidru deasupra berii de ghimbir. Ar trebui să existe o separare frumoasă între berea de ghimbir și cidru.
Stropiți siropul simplu de hibiscus deasupra cidrului.
Se ornează cu o floare de hibiscus uscată și se servește imediat.