Cobbler de ciocolată cu cireșe

Cobbler de ciocolată cu cireșe
Cizmarul cu cireșe de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă face 15 porții cu 360 de calorii, 6 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Un amestec de apă, înghețată de vanilie, amestec de prăjituri cu ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor spectaculos de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cizmar de ciocolată cu cireșe, Cizmar de ciocolată și cireșe și Cizmar de ciocolată cu cireșe și zmeură.

Instrucțiuni

1
Puneți cireșele într-un recipient de 13 inci uns. x 9-in. vas de copt. Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, apa, oul și uleiul; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se intinde peste cirese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se serveste cald cu inghetata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Cobbler funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Spumant Wine și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista