Cobbler De Biscuiți Cu Picătură De Afine

Cobbler De Biscuiți Cu Picătură De Afine
Reteta de afine-Drop Biscuit Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 272 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Cap la magazin și ridica de zahăr, coaja de lamaie, CR fra fra. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler de biscuiți cu picătură de afine, Picătură De Făină De Porumb-Biscuit Peach Cobbler, și Drop-Biscuit pere și Cobbler de cireșe uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateti 1 1/2 canafăină, 3 linguri zahăr, praf de copt și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați unt; folosind vârful degetelor, încorporați până lanumai bulgări de mărimea unui bob de mazăre rămân. Se amestecă ușor CR. fra. Frământați în castron până laun aluat asemănător biscuiților, 5-7 rotații (supraamestecarea va face aluatul dur).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați restul de 1 cană de zahăr,restul de 3 linguri de făină, fructe de pădure, suc și coajă într-un castron mare. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2" sau se împarte între șase ramekine de 6 uncii.Tăiați biscuiții în sferturi de mărimecrumble; împrăștiați peste fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți cizmarul până când sucurile sunt groase și clocotesc și toppingul este gătit și maro auriu intens, 20-25 minute pentru ramekins sau 45-50 de minute pentru vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Lăsați să se răcească cel puțin1 oră.
8
Per porție: 340 calorii, 13 g grăsime, 6 g fibre
9
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista