Cobbler De Biscuiți Cu Picătură De Afine
Reteta de afine-Drop Biscuit Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 272 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Cap la magazin și ridica de zahăr, coaja de lamaie, CR fra fra. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler de biscuiți cu picătură de afine, Picătură De Făină De Porumb-Biscuit Peach Cobbler, și Drop-Biscuit pere și Cobbler de cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateti 1 1/2 canafăină, 3 linguri zahăr, praf de copt și sare într-un castron mare.
Adăugați unt; folosind vârful degetelor, încorporați până lanumai bulgări de mărimea unui bob de mazăre rămân. Se amestecă ușor CR. fra. Frământați în castron până laun aluat asemănător biscuiților, 5-7 rotații (supraamestecarea va face aluatul dur).
Combinați restul de 1 cană de zahăr,restul de 3 linguri de făină, fructe de pădure, suc și coajă într-un castron mare. Aruncă pentru a acoperi.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2" sau se împarte între șase ramekine de 6 uncii.Tăiați biscuiții în sferturi de mărimecrumble; împrăștiați peste fructe de padure.
Coaceți cizmarul până când sucurile sunt groase și clocotesc și toppingul este gătit și maro auriu intens, 20-25 minute pentru ramekins sau 45-50 de minute pentru vasul de copt.
Lăsați să se răcească cel puțin1 oră.
Per porție: 340 calorii, 13 g grăsime, 6 g fibre