Cobbler Cu Găluște De Mure
Rețeta de găluște de mure este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi mai puțin, ovăz de modă veche, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cobbler Cu Găluște De Mure, Cobbler Cu Găluște De Mere, și Găluște De Fructe De Mure.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți murele, 1 1/3 căni de zahăr și untul la fierbere la foc mediu, amestecând ușor până când untul se topește și zahărul se dizolvă.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și restul de 2/3 cană de zahăr cu mixerul electric la viteză medie până când este pufos. Bateți în lapte până se omogenizează. Se amestecă amestecul Bisquick și ovăzul.
Întindeți două treimi din amestecul de cremă de brânză (aproximativ 3 căni) în vasul de copt; lingura amestec de mure uniform deasupra. Dollop restul amestecului de brânză cremă peste amestecul de mure.
Coaceți 35 de minute sau până când umplutura este cu bule și toppingul este maro auriu.
Se servește cald cu înghețată.