Coaste Scurte În Stil Coreean
Coaste scurte în stil coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1053 calorii, 39G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, coaste scurte de vită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Coaste Scurte În Stil Coreean, Coaste scurte pentru grătar în stil coreean, și Coaste Scurte În Stil Coreean.
Instrucțiuni
Măcinați semințele de susan într-o pulbere grosieră în râșniță. Rezervați 1/4 cană de verdeață de scallion, apoi amestecați împreună scallions rămase, usturoi, sos de soia, zahăr brun, pastă de ardei iute, ulei de susan și 2 linguri de pudră de semințe de susan într-un castron mare. Rezervați restul de pudră de semințe de susan pentru servire.
Adăugați coaste scurte la amestecul de sos de soia, frecați amestecul în ele.
Transferați coastele într-o pungă mare de plastic sigilabilă și o pungă de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați, răciți, cel puțin 8 ore.
Transferați coastele într-o oală largă de 6 până la 8 litri și adăugați apă și ghimbir. Se fierbe la foc mic, bine acoperit, până când coastele sunt foarte fragede, aproximativ 3 ore.
Transferați coastele pe un platou folosind clești și păstrați-le calde, acoperite cu folie. Degresați grăsimea din sos și turnați sosul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron, apoi aruncați solidele.
Serviți coaste cu sos în boluri puțin adânci și presărați cu verdeață de scallion rezervată și pulbere de semințe de susan rămase.
* Coastele pot fi marinate până la 1 zi.* Coastele pot fi fierte cu 2 zile înainte și răcite în sos, neacoperite, apoi răcite, acoperite.
Scoateți grăsimea din sos, apoi reîncălziți, acoperiți, la foc moderat și continuați cu rețeta.