Coaste Scurte Dezosate Cu Fiert Lent

Coaste Scurte Dezosate Cu Fiert Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte dezosate cu fierbere lentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1474 calorii, 52G de proteine, și 129g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 6,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piure de chipotle adobo, piloncillo, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Lent, Italiană Lent Fiert Coaste Scurte, și Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți bine ardeii iute și puneți-i într-un borcan de blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați usturoiul, cuișoarele, oregano, sarea, chimenul și cana de apă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se toarnă amestecul de chile, apoi se clătește blenderul cu apa rămasă din cană și se adaugă în tigaie (puneți borcanul blenderului deoparte). Aduceți sosul la fiert, amestecând pentru a încorpora uleiul. Reglați căldura astfel încât sosul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Amestecați tomatillos, cu sucurile lor, până se omogenizează (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
6
Se toarnă în sos și se amestecă în piloncillo. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul este strălucitor și mici puncte de grăsime se ridică la suprafață, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
7
Adăugați apă o cantitate mică la un moment dat dacă sosul devine prea gros înainte de a deveni strălucitor. Sosul poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și refrigerat. Aduceți la foc mic, adăugând apă după cum este necesar pentru a o restabili la consistența potrivită, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Tăiați toată pielea grasă și argintie (membrana subțire gri albicioasă) de pe părțile cărnoase ale coastelor. Împrăștiați aproximativ jumătate din țelină, morcov, ceapă și usturoi pe fundul unei caserole adânci de 13 x 9 inci sau tigaie cu un capac etanș sau altă caserolă în care coastele se vor potrivi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Așezați coastele peste legume, cu carnea în jos, suprapunându-le puțin, dacă este necesar. (Coastele se vor micșora pe măsură ce gătesc și vor ajunge să nu se suprapună, ci să stea cu carnea în jos pentru a absorbi toate sucurile.) Puneți ardeii iute pasilla, dacă utilizați, și frunzele de dafin între și în jurul coastelor. Împrăștiați țelina, ceapa, morcovul și usturoiul rămas, oregano și boabele de piper peste coaste. Amestecați piureul de chipotle, sarea și apa împreună până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Se toarnă peste coaste și se mișcă caserola pentru a distribui lichidul uniform. Acoperiți caserola cu capacul sau cu o grosime dublă de folie rezistentă, sertizând-o strâns în lateral pentru a face o etanșare foarte strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Coaceți până când coastele sunt fragede atunci când sunt înțepate cu o furculiță; carnea ar trebui să se îndepărteze ușor de os, dar nu ar trebui să se destrame. Acest lucru va dura aproximativ 3 ore, dar verificați la aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Scoateți capacul cu atenție sau faceți o gaură în folie pentru a permite aburului să scape înainte de a scoate folia pentru a verifica coastele. Înlocuiți-l cu folie nouă dacă este nevoie de gătit suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Când coastele sunt fragede, lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, apoi dați-le la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
8
Când sunteți gata să terminați vasul, ștergeți sau răzuiți grăsimea solidificată de pe coaste și scoateți carnea din os. Se poate îndepărta ușor sau poate fi necesar să fie tăiat. Tăiați cartilajul care trece de-a lungul părților laterale și din spate ale fiecărei bucăți de carne de vită. Veți rămâne cu mici dreptunghiuri îngrijite de carne de vită. Fierbeți sau grătiți coastele (vezi mai jos). Indiferent dacă se fierbe sau se gătește la grătar, doriți să folosiți căldură scăzută și constantă pentru a încălzi încet coastele scurte în timp ce le rumeniți. Veți ști că coastele sunt încălzite atunci când grăsimea începe să sfârâie la suprafață. Dacă carnea de vită începe să se rumenească înainte ca coastele să se înmoaie și să sfârâie, scoateți-le din broiler și coborâți focul (sau mutați raftul mai departe de căldură) sau așteptați ca cărbunii să moară puțin și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Poziționați un raft la aproximativ 8 inci de broiler și preîncălziți broilerul, la scăzut, dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Puneți carnea de vită cu ceea ce era partea osoasă în sus pe tigaia de pui ușor unsă. Se fierbe până când blatul este rumenit și sfârâit, aproximativ 6 minute. Întoarceți și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
1
Încălziți un grătar cu gaz la foc mic sau aprindeți un foc de cărbune și așteptați să se stingă până când puteți ține mâna la un centimetru de grătar timp de 5 secunde. Folosind clești, ungeți grătarul cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei vegetal. Grătiți coastele scurte, întorcându-le ocazional, până se rumenesc, se înmoaie și sfârâie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Între timp, reîncălziți sosul la foc mic, adăugând cantități mici de apă, după cum este necesar, pentru a restabili sosul la consistența potrivită. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Pentru a servi, puneți aproximativ 1/3 cană de sos pe fiecare farfurie și centrați o coastă scurtă pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Ingrediente

1ancho chile, curățat, cu tulpină, însămânțat, prăjit și înmuiatancho chile, curățat, cu tulpină, însămânțat, prăjit și înmuiat103 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3kilogrameos-în carne de vită chuck coaste scurteos-în carne de vită chuck coaste scurte11 kilogram de dovlecel,boabe de piper negruboabe de piper negru1maremorcov, decojit și tăiat în felii de euro-inchmorcov, decojit și tăiat în felii de euro-inch3tulpini de telina, taiate si taiate in felii de cmtulpini de telina, taiate si taiate in felii de cm3ardei iute pasilla negro, curățat, cu tulpină, însămânțat și prăjit (opțional)ardei iute pasilla negro, curățat, cu tulpină, însămânțat și prăjit (opțional)4chipotle Mora chiles (cu semințe), șterse, cu tulpină, prăjite și înmuiatechipotle Mora chiles (cu semințe), șterse, cu tulpină, prăjite și înmuiate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChipotle Adobo PureeChipotle Adobo Puree1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricuișoare de usturoi (decojite) cuișoare de usturoi (decojite)6cuișoare de usturoicuișoare de usturoi01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.chimen măcinatchimen măcinat2(iarnă)oregano uscatoregano uscat21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.oregano uscatoregano uscat2(iarnă)piloncillo ras sau 1 linguri de zahăr brun închis plus 2 lingurițe de melasăpiloncillo ras sau 1 linguri de zahăr brun închis plus 2 lingurițe de melasă21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi3(iarnă)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi680Nuci de orice fel (tocate)tomatillos, decorticat, spălat și prăjittomatillos, decorticat, spălat și prăjit3(iarnă)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1mareceapa albă, tăiată în jumătate și apoi în felii subțiriceapa albă, tăiată în jumătate și apoi în felii subțiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista