Coaste Scurte De Vită Fierte
Coaste scurte de vită fierte este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 231 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1835 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți coaste scurte de vită, țelină, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Coaste Scurte De Vită Fierte, Coaste Scurte De Vită Fierte, și Coaste Scurte De Vită Fierte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Rumeniti coastele: Preincalziti cuptorul la 350 de grade F. asezonati coastele dupa gust cu sare si piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, cu fundul greu, la foc mare.
Adăugați coaste și rumeniți pe toate părțile. Lucrați în loturi dacă aveți nevoie, astfel încât coastele să nu se aglomereze (acest lucru vă va ajuta la rumenire).
Transferați coastele pe o farfurie.
Turnați excesul de grăsime (nu puneți scurgerea sau vă veți înfunda chiuveta!).
Se adaugă ceapa, țelina și morcovii în tigaie și se fierbe, amestecând des, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți legumele din tigaie, puneți-le deoparte.
Adăugați vinul în tigaie, deglazând tigaia, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Reduceți vinul cu trei sferturi până când este gros și ușor siropos, aproximativ 15 minute la foc mare.
Braise coaste în cuptor: întoarceți coastele în tigaie, adăugați bulionul de vițel și suficientă apă pentru a acoperi coastele. Se aduce la fierbere, se acoperă cu folie și se introduce la cuptor. Se fierbe, se gătește la cuptor, până când carnea este fragedă cu furculița, 2 până la 2 1/2 ore.
În ultima 1/2 oră de gătit, adăugați înapoi legumele.
Se răcește peste noapte: lăsați coastele să se răcească în lichid, apoi acoperiți și refrigerați peste noapte.
Îndepărtați excesul de grăsime: a doua zi, îndepărtați excesul de grăsime care s-a solidificat în partea de sus de la răcirea peste noapte.
Așezați tigaia cu coastele și lichidul de gătit la foc mediu, neacoperit. Gatiti pana cand lichidul s-a redus cu trei sferturi, aproximativ 1 ora. Continuați să gătiți, lingând sosul peste coaste, până când sosul este gros și coastele sunt glazurate. Aveți grijă să nu ardeți glazura; mutați coastele în tigaie pentru a nu le arde.
Serviți peste piure de cartofi, tăiței de ou sau orez.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.