Coaste Scurte De Vită Fierte

Coaste Scurte De Vită Fierte
Coaste scurte de vită fierte este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 231 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1835 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți coaste scurte de vită, țelină, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Coaste Scurte De Vită Fierte, Coaste Scurte De Vită Fierte, și Coaste Scurte De Vită Fierte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Rumeniti coastele: Preincalziti cuptorul la 350 de grade F. asezonati coastele dupa gust cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, cu fundul greu, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați coaste și rumeniți pe toate părțile. Lucrați în loturi dacă aveți nevoie, astfel încât coastele să nu se aglomereze (acest lucru vă va ajuta la rumenire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Transferați coastele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Turnați excesul de grăsime (nu puneți scurgerea sau vă veți înfunda chiuveta!).
3
Se adaugă ceapa, țelina și morcovii în tigaie și se fierbe, amestecând des, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți legumele din tigaie, puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Adăugați vinul în tigaie, deglazând tigaia, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Reduceți vinul cu trei sferturi până când este gros și ușor siropos, aproximativ 15 minute la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Braise coaste în cuptor: întoarceți coastele în tigaie, adăugați bulionul de vițel și suficientă apă pentru a acoperi coastele. Se aduce la fierbere, se acoperă cu folie și se introduce la cuptor. Se fierbe, se gătește la cuptor, până când carnea este fragedă cu furculița, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În ultima 1/2 oră de gătit, adăugați înapoi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Se răcește peste noapte: lăsați coastele să se răcească în lichid, apoi acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Îndepărtați excesul de grăsime: a doua zi, îndepărtați excesul de grăsime care s-a solidificat în partea de sus de la răcirea peste noapte.
1
Așezați tigaia cu coastele și lichidul de gătit la foc mediu, neacoperit. Gatiti pana cand lichidul s-a redus cu trei sferturi, aproximativ 1 ora. Continuați să gătiți, lingând sosul peste coaste, până când sosul este gros și coastele sunt glazurate. Aveți grijă să nu ardeți glazura; mutați coastele în tigaie pentru a nu le arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Serviți peste piure de cartofi, tăiței de ou sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista