Coaste picante-dulci și fasole
Picant-coaste dulci și fasole este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 725 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, jeleu jalape, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Coaste dulci și picante, Dulce N Coaste Picante, și Sweet ' N Spicy BBQ Ribs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un aragaz lent electric de 5 litri; deoparte.
Tăiați coastele; presărați cu praf de usturoi, sare și piper.
Așezați coaste pe o tigaie.
Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 18 la 20 de minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Adăugați coaste la aragazul lent și presărați cu ceapă.
Combinați jeleul, sosul de grătar și sosul fierbinte într-o cratiță; gătiți la foc mic până se topește jeleul.
Se toarnă peste coaste; se amestecă ușor.
Acoperiți și gătiți la 5 până la 6 ore sau la 9 până la 10 ore.
Scurgeți amestecul de fasole, rezervând sosul. Grăsime degresată din sos. Aranjați coaste peste amestecul de fasole; serviți cu sos.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de grătar Kraft Thick 'N Spicy Hickory Smoke și sos Tabasco Green Pepper.