Coaste picante-dulci și fasole

Coaste picante-dulci și fasole
Picant-coaste dulci și fasole este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 725 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, jeleu jalape, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Coaste dulci și picante, Dulce N Coaste Picante, și Sweet ' N Spicy BBQ Ribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un aragaz lent electric de 5 litri; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Tăiați coastele; presărați cu praf de usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați coaste pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 18 la 20 de minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
5
Adăugați coaste la aragazul lent și presărați cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Combinați jeleul, sosul de grătar și sosul fierbinte într-o cratiță; gătiți la foc mic până se topește jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se toarnă peste coaste; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Acoperiți și gătiți la 5 până la 6 ore sau la 9 până la 10 ore.
9
Scoateți coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Scurgeți amestecul de fasole, rezervând sosul. Grăsime degresată din sos. Aranjați coaste peste amestecul de fasole; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de grătar Kraft Thick 'N Spicy Hickory Smoke și sos Tabasco Green Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Sos TabascoSos Tabasco
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista