Coaste Lipicioase Frecate Cu Condimente
Spice-frecat coaste lipicioase este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coaste de porc din spate, glazură, frecare de condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Coaste Frecate Cu Condimente, Cel mai bun condiment uscat frecat coaste, și Spice-frecat Chipotle - melasă coaste.
Instrucțiuni
Clătiți coastele și uscați-le. Frecați amestecul de condimente pe ambele părți.
Căptușiți două tigăi de copt de 12 pe 17 inci cu folie. Puneți un suport în fiecare și acoperiți ușor cu spray de ulei de gătit. Așezați coaste, cu partea cărnoasă în sus, într-un singur strat pe rafturi.
Coaceți într-un cuptor de 425 până când coastele se rumenesc ușor deasupra, 20 până la 30 de minute. Întoarceți fiecare placă și comutați pozițiile pan. Continuați să coaceți până când coastele se rumenesc, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Periați generos cu glazură. Continuați să coaceți, ungând ocazional, până când glazura este rumenită și bulboasă, 6 până la 12 minute. Întoarceți coastele și periați generos cu mai multă glazură.
Coaceți, ungând ocazional, până când glazura se rumeneste și carnea dintre coaste nu mai este roz în centru (tăiată pentru a testa), cu 6 până la 12 minute mai mult.
Transferați coastele pe o placă.
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Se amestecă 3 linguri de pudră de chili, 3 linguri de sare grosieră și 2 linguri de semințe de chimen.
Se amestecă 3 linguri de sare grosieră, 3 linguri de pudră de curry, 1 lingură de ghimbir măcinat și 1 lingură de coriandru măcinat.
Glazură de miere-var-chipotle.
Se amestecă 1 cană de miere; 6 linguri de suc de lămâie; și 2 linguri de ardei iute chipotle conservat tocat, pastă de chili roșu asiatic sau fulgi de chile fierbinți.
Glazură de caise-muștar. Într-un blender, rotiți 1 1/3 căni de gem de caise, 1/2 cană de muștar Dijon și 1/2 cană de oțet de vin alb până se omogenizează.
Per porție cu frecare de chili-chimen și glazură de miere-lime-chipotle.