Coaste la grătar cu sos de grătar Cherry Cola
Rețeta coaste la grătar cu sos de grătar Cherry Cola ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 858 calorii, 74G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Dacă aveți la îndemână amestec de ardei de usturoi, sos de grătar, sos fierbinte cu aripi de bivol și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste De Grătar Cu Rețetă De Sos Cola, Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Cola, și Grătar mixt cu sos de grătar Cherry Cola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați coastele în secțiuni de dimensiuni de servire. Frecați coastele cu sare condimentată, piper de usturoi și ghimbir.
Așezați coastele în tigaie de 15x10x1 inci, suprapunându-se ușor.
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați sos de grătar, cola, conserve, muștar și sos de aripi de bivol.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional, până când aromele sunt amestecate și sosul este ușor îngroșat.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Acoperiți și grătați coastele la foc mediu 10 până la 15 minute, rotind și perindând ocazional cu amestec de sos de grătar pentru a glazura.
Se încălzește amestecul de sos de grătar rămas până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.